ŽOK bolji od Majdanpeka

Lokalni sport - Utorak 17.11.2015 - 09:12

Odbojkašice Vranja savladale su sa 3:0 ekipu Mjadanpeka u utakmici petog kola Druge lige Istok.

Žokice ekspresno do tri boda. Foto: ŽOK Vranje Žokice ekspresno do tri boda. Foto: ŽOK Vranje
Po rečima Dušana Đedovića, predsednika ŽOK Vranje, ova utakmica koja je najavljivana kao derbi kola, zbog plasmana obe ekipe,nije opravdala očekivanja mnogobrojne publike, jer  je za smo 57 minuta savladan Majdanpek, i to maksimalnim rezultatom 3:0 uz izgubljena 33 poena u sva tri seta.
 
- Gostujuća ekipa je pružila donekle otpor u prva dva seta dok se u trećem setu potpuno predala i taj set izgubila sa 25:4.
 
I posle ovog kola smo pokazali dominaciju u ligi sa izgubljenih samo 212 poena u pet kola. Prednjačimo po efikasnosti u odnosu na sve ekipe u ovom rangu takmičenja i samim tim dokazali da smo ozbiljan konkurent za ulazak u prvu ligu Srbije - kaže Đedović.
 
On dodaje da ŽOK Vranje veliku zahvalnost duguje vernoj publici koja ih prati u velikom broju na svim utakmicama u Vranju.
 
Nakon pet kola, ŽOK Vranje zauzima drugo mesto na tabeli sa 15 bodova, koliko ima i prvoplasirana ekipa Leskovca .
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: