Žokice izgubile u Nišu

Lokalni sport - Ponedeljak 09.03.2015 - 08:44

Vranje – ŽOK Vranje izgubio je u Nišu od ekipe Studenta sa 3:2 u utaskmici 12. kola Druge odbojkaške lige grupa Istok.

Foto: Arhiva OK Radio Foto: Arhiva OK Radio

Rukovodstvo vranjskog kluba zadovoljno je osvajanjem jednog boda na ovoj utakmici koji ih ostavlja na drugoj poziciji, ali ne i ponašanjem odgovornih u klubu domaćina.

- Meč je opravdao očekivanja, posle zasluženog vođstva domaćina od 1:0, sledi nekoliko izmena u našem timu i nakon toga zaigrali smo mnogo bolje i izjednačili na 1:1.

 Nakon toga sledi ogroman pritisak od strane lica iz uprave domaćina na sudije i mogu da kažem najblaže rečeno “prostačko” ponašanje prema upravi ŽOK-a Vranje među kojima sam i ja prisustvovao utakmici.

Od tog trenutka korektno suđenje se pretvara u agoniju za obe ekipe i uz dosta tenzija i nervoze meč se priveo kraju pobedom domaćina od 3:2.

Što se tiče ponašanja odgovornih lica iz kluba Student iz Niša ne želim da komentarišem samo mogu da kažem da do sada nekorektnije ponašanje nisam doževeo ni na jednoj utakmici  – kaže Dušan Đedović, predsednik ŽOK Vranje.

U sledećem kolu Žokice očekuje lagana utakmica sa poslednjom ekipom na tabeli, ekipom Mladosti iz Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: