Žokice pobedile Milenijum

Lokalni sport - Utorak 31.03.2015 - 05:55

Vranje - ŽOK Vranje pobedio je ekipu Milenijuma iz Niša sa 3:2, po setovima 23:25, 19:25, 25:20, 25:21,15:09.

Detalj sa utakmice, foto: D. Đedović Detalj sa utakmice, foto: D. Đedović

- Šta reći posle derbija.Odavno se u Vranju nije odigrao ovakav sportski događaj, pred prepunom salom pred oko 400 ljubitelja odbojke. Obe ekipe su pokazale zbog čega su lideri na tabeli.

Gosti su bolje ušli u meč i poveli sa 2:0 i 10:5 u trećem setu,ali su se naše odbojkašice probudile i krenule sa igrom po kojoj su prepoznatljive.

One su slomile u daljem toku utakmice lidera na tabeli na kraju slavile sa 3:2 i tako ostale u igri za prvo mesto koje vodi u veći rang takmičenja – kazao je Dušan Đedović, predsednik kluba.

Đedović kaže da je utakmica koja odlučuje sudbinu ŽOK Vranje za ulazak u Prvu ligu u narednom kolu između dve niške ekipe, Milenijuma  i Studenta.

- Ukoliko Student pobedi bilo kojim rezultatom u ovoj utakmici,što je i realno, ŽOK Vranje izbija na prvo mesto.

Ovom prilikom želim da se zahvalim igračicama ŽOK-a i svima onima koji su zajedno sa nama u subotu bodrili naš tim – kazao je Đedović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: