Ana: Hvala vam na podršci, znači mi

Nacionalni sport - Ponedeljak 07.04.2014 - 06:29

Ana Ivanović i Jovana Jakšić bile su oduševljene nastupom u Montereju, gde je iskusnija Srpkinja odvojila 13. trofej u karijeri, a mlađa stigla u prvo finale.

Ana Ivanović Ana Ivanović

Ana je pobedila 6:2, 6:1 i posle Oklanda osvojila drugi turnir u 2014, nagoveštavajući novi prodor ka vrhu, dok je Jovana skupila dovoljno bodova za Top 100.

-  Hvala vam na ovoj divnoj nedelji, publika je bila sjajna, organizatori su sve učinili za nas, a ja se lagano zaljubljujem u ovo mesto  -  rekla je Ana uz ovacije.

-  Hvala i publici u Srbiji, koja me je pratila i do duboko u noć, njihova podrška mi znači  -  dodala je ona.

-  Drago mi je što sam igrala sa Jovanom, mi smo dobre drugarice  -  zaključila je Ivanovićeva, koja će (po dogovoru pre meča) platiti večeru kao pobednica.

-  Hvala Ani, ona je za mene inspiracija, srećna sam što sam na terenu sa tobom, ponašala si se prema meni kao starija sestra  -  rekla je Jovana Jakšić, koja je posle prošlogodišnjeg dobrog nastupa ove postala zvezda Montereja.

- Najbolja ste publika, ne bih bila ovde da nije bilo vas, hvala vam svima  -  rekla je Jovana, koja se oprobala i na španskom, a organizatori su je zamolili i za još jedan ples pred publikom.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: