ABA: "Večiti" i Šarić u timu lige

Nacionalni sport - Ponedeljak 21.04.2014 - 14:22

Navijači i treneri timova ABA lige izabrali su najbolju petorku regionalnog takmičenja u kojoj se nalaze po dva igrača Crvene zvezde i Partizana i Dario Šarić.

Starsport Starsport

Za najboljeg plejmejkera lige izabran je Demarkus Nelson, Bogdan Bogdanović je najbolji bek, Žofri Lovernj krilni centar, a Boban Marjanović centar. Jedini igrač koji nije iz redova "večitih", a našao se u najboljem timu je Šarić, na poziciji krila, i to sasvim zasluženo, pošto je bez premca poneo titulu najkorisnijeg igrača lige.

Sastav najbolje petorke regionalnog takmičenja dobijen je kombinovanjem glasova navijača i trenera, koji su sa po 50 odsto učestvovali u odabiru za svaku poziciju. Na sajtu regionalnog takmičenja ističe se da su navijači i stručnjaci imali gotovo isto mišljenje, a da je jedino bilo razlika u izboru za najboljeg na pozicijama "četiri" i "pet".

"Fajnal for" ABA lige igra se od četvrtka do nedelje u beogradskoj „Kombank areni“. U prvom polufinalu, u četvrtak od 20 časova, sastaju se Crvena zvezda i Cibona, dok dan kasnije u istom terminu igraju Partizan i Cedevita. Finale je na programu u nedelju u 20 časova.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: