ABA: Zvezda uz oscilacije do 8-0

Nacionalni sport - Nedelja 16.11.2014 - 21:52

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u regionalnoj ABA ligi i posle osmog kola.

Starsport Starsport

Ekipa Dejana Radonjića savladala je pred oko 4.000 ljudi u Pioniru slovenačku Krku sa 85:78.

Zvezda je protiv Krke odigrala sa dosta oscilacija, što je donekle i razumljivo, s obzirom da je ovaj meč stigao samo tri dana nakon velike pobede u Vitoriji protiv Kuče Laboral.

Crveno-beli su odlično počeli, već u prvoj deonici su imali 15 poena prednosti, ali se ekipa Aleksandra Džikića brzo vratila. U trećoj deonici Krka je imala u nekoliko navrata i četiri poena viška, ali u poslednjoj deonici Jaka Blažič i Majk Cirbes napravili su razliku na parketu i doneli Zvezdi osmi trijumf.

Majk Cirbes imao je 14 poena (5-5) i 4 skoka, 14 poena uz 10 asistencija dodao je Markus Vilijams, a Jaka Blažič je meč završio sa 13 poena (5-8), 5 skokova i 2 asistencije. Na drugoj strani Armsted je imao 20 poena (7-21) i 7 asistencija, Bolčina je dodao 14, a Vangamene i Buker po 13 poena.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: