ATP: Tipsarevićev skok od 107 mesta

Nacionalni sport - Ponedeljak 04.05.2015 - 12:17

Srpski teniser Janko Tipsarević nastavio je da napreduje na rang listi najboljih svetskih igrača (ATP), pošto na ovonedeljnoj listi zauzima 528. mesto.

Beta/AP Beta/AP

Tipsarević, koji se pre nekoliko sedmica vratio tenisu posle višemesečne pauze zbog teške povrede pete, skočio je za 107 pozicija u odnosu na prošlu nedelju.

Među prvih 10 nije bilo promena, a vodeću poziciju i dalje suvereno drži Novak Đoković, koji ima 13.845 bodova, više od pet hiljada od drugoplasiranog Rodžera Federera.

Međutim, Janko je propustio šansu da još više napreduje, pošto je posle velike borbe ispustio plasman u glavni žreb Mastersa u Madridu.

Od ostalih srpskih tenisera, Viktor Troicki i dalje je na 33. mestu, dok je Dušan Lajović napredovao pet pozicija i sada je 74. Napredak na listi ostvario je i Filip Krajinović, koji je sa 104. došao na 101. mesto.

B92, BETA

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: