Barsa se provukla u Areni

Nacionalni sport - Četvrtak 19.03.2015 - 21:09

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone u Kombank areni rezultatom 77:73 u meču 11. kola Top16 faze u Evroligi.

StarSport StarSport

Dramatičan meč pred 18.500 gledalaca u Kombank areni odlučio je skok u napadu španskog predstavnika.

Barselona je na taj način postigla odlučujuće poene sa linije slobodnih bacanja, a na kraju je ukupno imala 17 ofanzivnih skokova.

Zvezda je odigrala sjajan meč protiv velikog rivala i bila je nadomak senzacije. Fantastični Boban Marjanović je još jednom dokazao zbog čega je najbolji igrač Evrope ove sezone, a crveno-beli su šansu čini se propustili u finišu treće deonice kada su olako ispustili +6.

U poslednjih deset minuta iskusni tim Barselone znao je kako da se izbori sa pritiskom sa tribina, imao je u određenim trenucima i pomoć sudija i na kraju je ostvario osmu pobedu u drugoj fazi. Zvezda sada ima skor 3-8, ali još uvek ima minimalnu šansu za prolaz u četvrtfinale.

Boban Marjanović predovido je Zvezdu na ovoj utakmici sa 23 poena (10-17), 11 skokova, 5 asistencija i indeksom 35. Po 10 poena dodali su Blažič i Kalinić, 8 je postigao Dangubić, a 7 Dženkins.

Na drugoj strani, Satoranski je bio najbolji sa 11 poena, 10 skokova i 5 asistencija, 12 poena ubacio je Navaro, a po 10 Uertas i Tomas.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: