Bentner nokautirao užasnu Srbiju!

Nacionalni sport - Petak 14.11.2014 - 23:01

Reprezentacija Srbije ponovo je razočarala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, pošto je poražena u Beogradu od Danske posle preokreta – 3:1 (0:1).

Starsport Starsport

Srbija je sjajno otvorila meč pred praznim tribinama u Humskoj, jer je Zoran Tošić već u četvrtom minutu doneo prednost Orlovima.

Međutim, naša selekcija je od tog trenutka neobjašnjivo stala i počela da se brani, da bi Niklas Benter u 61. i Simon Kjer 63. minutu doneli potpuni preokret Dancima. Konačan rezultat postavio je takođe Bentner u 85. minutu.

Posle poraza u trećem kolu kvalifikacija, prvog za Srbiju, naš tim je drastično umanjio šanse da se nađe na završnom turniru u Francuskoj za dve godine pa sa jednim bodom deli poslednje mesto sa Jermenijom, dok je, s druge strane, selekcija Danske upisala drugi trijumf i zadržala prvo mesto sa sedam bodova.

U drugom meču grupe, reprezentacija Portugalije upisala je minimalnu pobedu protiv Jermenije i izbila na drugo mesto sa šest bodova, dva više od Albanije.

U međuvremenu, evropska fudbalska unija saopštila je da će 2. decembra doneti odluku na žalbe Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Albanije, povodom kazni za prekinuti meč prošlog meseca u Beogadu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: