Bogdanović najveća Đorđevićeva briga

Nacionalni sport - Utorak 01.09.2015 - 11:13

Aleksandar Đorđević trebalo bi u narednih nekoliko dana da odredi 12 igrača koji će učestvovati na Evrobasketu, a problem mu pravi Bogdan Bogdanović.

Foto: Starsport Foto: Starsport

On celog leta ima problema sa leđima, zbog čega se nije posebno ni isticao tokom pripremnih mečeva

"Bogdan i dalje oseća bolove u mišićima leđa, to nema nikakve veze sa kičmom. Potrebno je mirovanje za takvu vrstu problema, ali vremena za mirovanje nema dovoljno. Moraćemo da ga opterećujemo postepeno i dozirano", rekao je dr. reprezentacije Dragan Radovanović.

Radovanović je za Večernje novosti istakao da je Bogdanović slične probleme imao i pre dve godine u Sloveniji, a da će lekarski tim tokom šampionata konstantno raditi na njegovom osposobljavanju za veće napore u mečevima.

Povreda Bogdanovića nije jedini problem koji ima Đorđević, ali je on zadovoljan igrom Nemanje Bjelice, oporavkom premorenog Zorana Ercega te napretkom Miroslava Raduljice koji je dugo van igračke forme.

Evrobasket počinje u subotu, a Srbija će na premijeri igrati derbi sa Španijom od 18 časova u Berlinu.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: