Bogdanović nokautiran, Žoc besan!

Nacionalni sport - Ponedeljak 03.11.2014 - 12:32

Nenad Krstić nije jedini srpski košarkaš koji je imao neugodno iskustvo proteklog vikenda u Turskoj, Bogdan Bogdanović zaradio je potres mozga.

Beta/AP Photo Beta/AP Photo

Naš mladi bek je u pobedi Fenerbahčea dobio žestok udarac u glavu od rivala prilikom skoka u napadu. Lekari su dijagnostifikovali potres mozga.

Fenerbahče je slavio 80:70, a Bogdanović je sa 22 minuta postigao osam poena uz četiri asistencija i dva skoka.

- Pitam se kako će reagovati Liga. Ovde nije bio smao faul, već reakcija koja može da ugrozi život igrača. Udarac je bio jasan, ali trojica sudija na parketu to nisu videla. Ovo je više od nesportskog faula. Kenan Sipahi je dobio sličan udarac prošle sezone i tada smo ga izgubili na šest meseci - nezadovoljan je zbog starta nad Bogdanovićem trener Fenera Željko Obradović.

Istog dana kapiten Srbije Nenad Krstić je nakon brutalnog starta igrača Pinar Karšijake Demira polomio ruku. Demiru nije sviran čak ni nesportski faul.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: