Bošković: Zašto bih podneo ostavku?

Nacionalni sport - Subota 13.12.2014 - 11:06

Selektor reprezentacije Srbije Saša Bošković izjavio je da devojkama ne zamera ništa, a da je eliminacija sa Evropskog prvenstva posledica pehova sa povredama.

BETA/AP BETA/AP

- Zašto bih podneo ostavku? Naš cilj su Olimpijske igre u Riju. Odigrali smo dobro 30 minuta. Nismo bili spremni da odigramo drugo poluvreme. Ja preuzimam odgovornost, devojke nisu krive. Čestitam im na velikoj borbi - rekao je Bošković.

Srbija je izgubila od Slovačke sa 21:23 (11:6), u poslednjem meču takmičenja u Grupi D i šampionat završila sa tri poraza.

Selektor Srbije nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima i brzo je izašao iz pres-centra, uz izvinjenje da žuri jer ga čekaju.

Rukometašica Srbije Biljana Bandalier samo je čestitala Slovačkoj pobedu i požela joj puno sreće u nastavku takmičenja.

Selektor Slovačke Dušan Polož istakao je da je veoma srećan jer je njegova ekipa ostvarila san.

- Ovo je istorijski trenutak za nas. Nismo odustajali nijednog trenutka. Znali smo da može doći do promene, jer se to događa u rukometu. Sa optimizmom dočekujemo sledeće mečeve - rekao je Polož.

Evropsko prvenstvo održava se od 7. do 21. decembra u Mađarskoj i Hrvatskoj.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: