Božović se vratio u Rusiju – preuzeo Arsenal

Nacionalni sport - Nedelja 25.06.2017 - 13:23

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović vratio se u Rusiju i potpisao jednogodišnji ugovor sa Arsenalom iz Tule, uz opciju na još jednu sezonu.

Grof je desetak godina radio u Rusiji FOTO: Twitter Grof je desetak godina radio u Rusiji FOTO: Twitter

Crnogorski stručnjak je desetak godina radio u Rusiji, a prethodno je vodio Amkar Perm (dva puta), Moskvu, Dinamo, Rostov i Lokomotivu.

Božović već deset dana radi sa prvim timom Arsenala koji je prošle sezone jedva izborio opstanak u Premijer ligi nadigravši drugoligaša Jenisej u baražu zahvaljujući golu u gostima.

"Želim da umirim navijače i kažem da Božović još od 15. juna vredno radi, jer je ekipa trenirala prema njegovom planu, a radio je i na izboru pojačanja i planu pripreme koji počinjemo u Austriji.

Srećni smo što smo uspeli da angažujemo takvog stručnjaka. Klub će dobiti četiri do pet pojačanja, a posao je već završen.

Nećemo imati problema kao prošle sezone jer je Božović veliki trener", rekao je generalni direktor Arsenala Dmitri Balašov.

Božoviću će asistenti u timu iz Tule biti Saša Petrović i Voja Ćalov.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: