Bulatović: Nema odlaganja! Prijava protiv Partizana

Nacionalni sport - Utorak 25.04.2017 - 07:04

Iz Vojvodine su tražili odlaganje prevenstvenog duela sa Crvenom zvezdom, navodno zbog velikih tenzija posle utakmice u Humskoj, ali od tog posla neće biti ništa.

Novosađani tražili odlaganje meča sa Zvezdom FOTO: FK Vojvodina Novosađani tražili odlaganje meča sa Zvezdom FOTO: FK Vojvodina

Vladimir Bulatović, direktor Super lige, odmah pošto je primio dopis iz Novog Sada, ekspresno je odgovorio:

– Uvažavam razloge i objašnjenje predstavnika Vojvodine, ali zahtev je neosnovan! Ne postoji nijedan osnov da derbi na stadionu „Rajko Mitić” bude odložen.

Navodno, Novosađanima nije po volji velika prašina i najava duela sa crveno-belima...

– Nije to tema za direktora Super lige. Možda za nekog drugog jeste, ali nisam imao nijednu dilemu pri donošenju odluke – objasnio je Vladimir Bulatović.

Crvena zvezda i Vojvodina igraće u nedelju, od 18 časova, na stadionu „Rajko Mitić”.

PRIJAVA PROTIV PARTIZANA

Očekujući dodatne izveštaje sa stadiona Partizana, direktor Super lige nije još reagovao na skandalozne uvrede sa tribina u duelu crno-belih i Vojvodine.

Na osnovu izveštaja delegata, Predraga Ratkovića, sasvim je izvesno da će prijava biti danas prosleđena Disciplinskoj komisiji, na čijem čelu je predsednik Žarko Stevanović.
 

Sportski žurnal, Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: