Cedevita nadigrala Zvezdu

Nacionalni sport - Četvrtak 30.04.2015 - 06:04

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Zagrebu od Cedevite sa 72:62, pa je hrvatski tim smanjio na 2-1 u finalu ABA lige.

abaliga.com abaliga.com

Cedevita je od početka do kraja utakmice kontrolisala dešavanja na parketu, a četvrti meč biće odigran već u četvrtak.

Ekipa Dejana Radonjića odigrala je u Zagrebu jednu od najlošijih utakmica u sezoni. Ni odbrana ni napad beogradske ekipe nisu bili na nivou iz većeg dela sezone, Cedevita je u trećoj deonici imala i 22 poena viška, pa konačan rezultat i ne predstavlja veliko iznenađenje.

Pobednik je već posle 30 minuta praktično bio poznat, a Zvezda je u poslednjoj deonici uspela da ublaži debakl.

Zvezda je drugi uzastopni meč odigrala bez centra Majka Cirbesa i to bi u nastavku finalne serije mogao da bude veliki problem, pošto ekipa Cedevite ima veoma snažnu centarsku liniju.

Boban Marjanović imao je 16 poena (4-12) i 6 skokova, Kalinić je dodao 10 uz 7 skokova, a svi ostali bili su na jednocifrenom učinku. Kod domaćina, Stanko Barać je ubacio 15, Marko Tomas 14, a Luka Babić 12 poena.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: