"Crno-beli": Ovo je naša realnost

Nacionalni sport - Petak 24.10.2014 - 06:02

Kapiten Partizana Vojislav Stanković rekao je da poraz od Bešiktaša u Ligi Evrope mnogo boli i da je njegova ekipa naivno primala golove.

Starsportphoto Starsportphoto

Partizan je u Beogradu ubedljivo izgubio od Bešiktaša sa 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige Evrope.

- Mnogo boli ovaj poraz. Mislim da smo mogli bolje, ali šta je, tu je. Pokušali smo da iskoristimo njihove mane, ali nažalost nismo uspeli. Može se reći da su svi golovi koje smo primili bili naivni, ali ne smemo sada da žalimo zbog toga - rekao je Stanković.

Golman "crno-belih" Milan Lukač kazao je da nije sramota izgubiti od ekipe kakva je Bešiktaš.

- Teško je bilo šta reći posle ovakvog poraza... Jedino mogu da istaknem da nije sramota izgubiti od ovako dobre ekipe, ali ipak četiri gola u mreži nije malo. Užasno me boli ovaj poraz, ali ne smem da patim. Kao ekipa moramo da se okrenemo srpskom prvenstvu, koje je prioritet. Nažalost, ovo je naša realnost - kazao je Lukač.

On je prvi put ove sezone primio više od dva gola na jednoj utakmici.

- Bilo je dosta individualnih grešaka na sredini terena i oni su te situacije dobro iskoristili. I mnogo veće ekipe od nas su u evropskim takmičenjima primale po šest-sedam golova - istakao je Lukač.

Napadač beogradskog kluba Petar Škuletić rekao je da je turska ekipa bila dominantna.

- Aposlutno zaslužena pobeda Bešiktaša, odigrali su dominantno. Nemamo za čime sada da žalimo, eventualno osim prilike Andrije Živkovića kod 1:0 za njih. Šteta je, mislim da bi utakmica išla drugačijim tokom da nismo primili gol u samoj završnici poluvremena - rekao je Škuletić.

Debitant u Partizanu Miladin Stevanović, koji je zaigrao pošto je desni bek Miroslav Vulićević zbog povrede kolena završio sezonu, kazao je da se nije uplašio.

- Nisam se uplašio, nije bilo straha. Mislim da sam se dobro navikao, ali moram da priznam da su mi pomogli iskusni igrači. Pokušaći da povredu Vulićevića, zbog koje mi je izuzetno žao, maksimalno da iskoristim i da se dokažem treneru - kazao je Stevanović.

Prema njegovim rečima, Partizan bi trebalo da se okrene Superligi Srbije, jer tu ima dobru šansu.

- Ne smemo sada da gledamo Bešiktaš, trebalo bi da se okrenemo Jagodini našem prvenstvu, i da dobro iskoristimo priliku kakvu trenutno imamo u njemu", rekao je Stevanović.

"Crno-beli" će u narednom kolu Lige Evropa gostovati Bešiktašu 6. novembra.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: