Čuka odolela Zvezdi sa desetoricom

Nacionalni sport - Nedelja 09.11.2014 - 08:05

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova protiv Čukaričkog u meču 12. kola Jelen Superlige, iako su gosti od 27. minuta imali igrača manje.

Starsport Starsport

Malo pre pola časa igre Rajko Brežančić zaradio je dva žuta kartona, oba zbog faulova nad Darkom Lazovićem ali se stiče utisak da je Majo Vujović bio prestrog prilikom drugog.

Šampion Srbije je tako propustio priliku da se trijumfom probije na prvo mesto, barem na 24 sata, pa sa 27 bodova ima bod manje od vodećeg Partizana. Čukarički je četvrti sa 22 osvojena boda.

Derbi 12. kola počeo je inicijativom domaćeg tima, dok su gosti uglavnom pretili posle kontri. Međutim, ritam i tok meča totalno su se promenili posle crvenog kartona za Brežančića, ali Zvezda do odlaska na odmor nije uspela da materijalizuje brojčanu prednost.

Prethodno je Nejc Pečnik pogodio prečku, posle centaršuta Bosančića, da bi, nedugo zatim, Savo Pavićević pogodio stativu, takođe posle lopte Bosančića iz prekida. Napadi su se u nastavku uglavnom odvijali po bokovima, ali je nedostajao zavšni pâs, pa se na odmor otišlo bez golova. Najbolju priliku imao je Pečnik, malo posle svog prvog pokušaja, uspeo je da uhvati golmana na "krivoj" nozi, ali je Ugo Ukah izbacio loptu s linije u poslednji čas.

Sastavi:

Crvena zvezda: Rajković, Pavićević, Lazić, Planić, Mijailović, Kovačević (od 73. Ristić), Bosančić, Lazović, Pečnik (od 73. Jović), Katai (od 47. Despotović), Rakić.

Čukarički: Stevanović, Pjasentin, Ukah, Todorović (od 37. Janković), Stojković, Brežančić, Matić, Bojić, Regan, S. Srnić, Stojiljković (od 59. Pavlović)
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: