CZ odbila 1,5 milion za Lazovića

Nacionalni sport - Ponedeljak 07.07.2014 - 13:39

Fudbalski klub Crvena zvezda odbio je ponudu Standarda za Darka Lazovića, pa će on za sada ostati u redovima "crveno-belih".

Starsport Starsport

Na zvaničnom sajtu šampiona Srbije objavljeno je da do transfera Lazovića u belgijski Standard neće doći jer rukovodstvo kluba smatra da igrač Lazovićevih kvaliteta zaslužuje veću cenu.

Belgijski klub je bio spreman da za Lazovića izdvoji milion i po evra, ali on neće napustiti “Marakanu” bez odštete od barem dva miliona.

- Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda smatra da je ponuda od 1.500.000 evra za Darka Lazovića mala. Zato smo odlučili da odbijemo ponudu Standarda. Lazović, po odluci Upravnog odbora, neće napustiti klub za manje od 2.000.000 evra - rekao je Zvezdan Terzić, sportski direktor i vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde.

Za Lazovića su u prethodnom periodu bili zainteresovani Ujpešt i Olimpijakos, ali je on bio najbliži belgijskom velikanu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: