Dabovićeva debitovala za Sparkse

Nacionalni sport - Četvrtak 09.07.2015 - 09:04

Srpska košarkašica Ana Dabović debitovala je za Los Anđeles Sparkse u WNBA ligi, u porazu od San Antonio Starsa sa 70:63.

Dabovićeva u dresu reprezentacije. Foto: Beta/Tibor Illyes/MTI via AP. Dabovićeva u dresu reprezentacije. Foto: Beta/Tibor Illyes/MTI via AP.

Dabovićeva je provela osam minuta na terenu i za to vreme je upisala dva poena i po jedan skok i asistenciju.

Nova sezona u najjačoj ligi za košarkašice na svetu počela je pre mesec dana, ali se Ana svom novom timu pridružila naknadno, tek posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji.

U pobedničkom timu najbolja je bila Danijel Robinson sa 22 poena i osam asistencija, dok se kod Sparksa istakla Džantel Lavender sa 19 poena i deset skokova.

Los Anđeles Sparks trenutno drže poslednje, šesto mesto na ’Zapadu’ sa dve pobede i devet poraza. Naredna utakmica Dabovićeve i njene saigračice čeka u subotu, kada će im rival biti Talsa Šok.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: