Dauda do utorka ide iz Zvezde

Nacionalni sport - Ponedeljak 21.07.2014 - 08:42

Fudbaler Crvene zvezde Abiola Dauda do utorka bi trebalo da pređe u redove holandskog Vitesea, a taj tranfer još nije u potpunosti dogovoren.

Abiola Dauda Abiola Dauda

Kako B92 nezvanično saznaje, Dauda će se odreći svih dugovanja koje "crveno-beli" imaju prema njemu, a klub iz Ljutice Bogdana će čak zaraditi određenu svotu novca od tog transfera.

Dauda je po završetku prošle sezone podneo zahtev za raskid ugovora, ali ga je kasnije povukao i započeo pripreme sa šampionom Srbije.

Međutim, prethodnih nedelja se užurbano radilo na prolasku nove sredine za njega i po svemu sudeći on će za nekoliko dana napustiti "Marakanu".

Dauda je u redove Zvezde stigao prošle godine i na 31 utakmici u Superligi postigao je 15 golova. Odigrao je još tri utakmice u Kupu Srbije i postigao dva gola, kao i četiri u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pored Daude, narednih dana Crvenu zvezdu bi, po pisanju pojedinih medija, trebalo da napusti i Đorđe Rakić, što gotovo izvesno znači da "crveno-beli" užurbano pokušavaju da skupe novac da bi mogli da se takmiče u Jelen Superligi. Prema našim saznanjima, rok za to je sledeća subota.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: