Despotović iz Zvezde u Slovačku?

Nacionalni sport - Utorak 13.01.2015 - 12:29

Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović mogao bi da napusti šampiona posle samo šest meseci, pošto za njega postoji interesovanje iz Slovačke, saznaje "Sport".

StarSport StarSport

Nema sumnje da dva dovedena stranca Salami i Parker treba da budu prva opcija tokom priprema, a ako se pokažu kao krajnje rešenje onda mnogo prostora neće imati Đorđe Despotović (22) kao i zbog najave čelnika da mora da se forsira tinejdžer Luka Jović.

Za sada nije poznat konačan status bivšeg igrača Spartaka iz Subotice i Lokerena, koji je postigao dva pogotka (jedan u šampionatu i jedan u Kupu).

Kako saznaje ovaj dnevni list, crveno-beli neće praviti problem napadaču da samo posle šest meseci, uz sporazumni dogovor napusti stadion 'Rajko Mitić'. Spominje se da postoji ponuda iz Slovačke, a da je u pitanju dobar klub kojem je u konstalaciji tima potreban Despotović (može i pozajmica), koji se nije dokazao za sada u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

Nešto izvesnije na ovom polju može da bude poznato do puta u Sloveniju, a svakako da Despotoviću nije u interesu da bude s rezerva i da na kaščicu dobija priliku u nastavku drugog dela sezone.

B92, SPORT, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: