DK: Srbija – Brazil na travi?

Nacionalni sport - Nedelja 08.03.2015 - 16:35

Reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa, a tamo će je čekati pobednik okršaja Brazil – Argentina.

StarSport StarSport

U slučaju da Brazilci slave, Srbija bi bila domaćin tog duela, a u našem timu već su razmatrali opcije za eventualni okršaj.

- Već smo razgovarali o tome, šta ćemo ako dođu Brazilci. Jedna od opcija jeste da igramo na travi. Može da se pokrene pitanje da li bismo mogli da napravimo dobar teren na travi u Srbiji jer bi nam protiv njih to najviše odgovaralo - rekao je Troicki.

Četvrtinale Dejvis kupa igra se u terminu posle Vimbldona, pa bi trava značila da naši momci ne bi morali da se privikavaju na novu podlogu u kratkom vremenskom periodu.

U poslednjem meču duela sa Hrvatskom Troicki je za manje od sat vremena pobedio Delića za konačnih 5-0 u pobedama.

- Atmosfera je bila sjajna sva tri dana. Kraljevo je zaslužilo ovakav događaj. Osećali smo se odlično. Što se tiče meča, obojica smo igrali opušteno. Drago mi je što sam pobedio i što smo pobedili sa 5:0 - kaže Viktor.

Selektor Srbije Bogdan Obradović kaže da je Troicki “naš Hari Poter“, kao i da su teniseri prethodnih dana izmirili Srbiju i Hrvatsku u svetskim medijima.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: