DK: Srbija ostaje u Svetskoj grupi!

Nacionalni sport - Ponedeljak 15.09.2014 - 11:11

Dejvis kup reprezentacija Srbije i sledeće sezone igraće u Svetskoj grupi Dejvis kupa, pošto je u duelu za ostanak savladala Indiju sa 3-2 u pobedama.

Starsport Starsport

Odlučujući poen Srbiji doneo je Filip Krajinović, koji je savladao Jukija Bambrija u odlučujućem meču sa 6:3, 6:4, 6:3.

Posle prvog dana Srbija je vodila sa 2-0, naš dubl je poražen u subotu, a Somdev Devaraman je u pet setova savladao Dušana Lajovića.

Ipak, Krajinović je u jednom od najvažnijih mečeva karijere uspeo da ostane smiren i da ostvari pobedu. Meč se protegao na dva dana, pošto je u nedelju morao da bude odložen zbog kiše pri rezultatu 6:3, 4:4.

Po povratku na teren Filip se bolje snašao, odmah je napravio brejk i poveo sa 2-0 u setovima, a zatim je napravio i odlučujući brejk početkom trećeg seta.

- Nisam mnogo spavao, gledali smo finale SP u košarci. Novi dan, drugačiji uslovi, bili smo malo nervozni. Dobro sam se ipak spremio i uspeo da donesem ključni poen Srbiji. Odlično sam se zagrejao, želeo sam da dobijem taj prvi gem po povratku i da povedem sa 2-0.

Danas sam dobro servirao, hteo da budem agresivan i veoma sam srećan - izjavio je Krainović na terenu posle meča.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: