DK: Srbija sa Indijom u plej-ofu

Nacionalni sport - Utorak 08.04.2014 - 14:48

Teniska reprezentacija Srbije u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa igraće sa Indijom u gostima (12-14. septembra), odlučeno je žrebom.

Starsport Starsport

Najbolje rangirani indijski teniser u singlu trenutno je Somdev Devarman – zauzima 88. mesto na svetu, a najbolji plasman mu je 62. mesto.

Indija ima samo još jednog igrača u Top 200, a to je 21-godišnji Juki Bambri, bivši juniorski broj jedan, na 148. poziciji.

Indija je mnogo jača u dublu – Rohan Bopana je 14. na svetu, tu su sjajni Paes i Bupati, ali oni već neko vreme ne igraju u Dejvis kupu.

Srbija i Indijan poslednji put sastali su se 2011. godine u Novom Sadu i tada je naša selekcija slavila sa 4-1 u pobedama.

Predsednik Međunarodne teniske federacije (ITF) Frančesko Riči Biti rekao je da Novak Đoković ove sezone nije igrao u Dejvis kupu zbog suspenzije Viktoru Troickom.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: