Đoković: Još tražim pravi ritam

Nacionalni sport - Utorak 24.02.2015 - 22:53

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da je osvojio mnogo poena na drugi servis Vaseka Pospišila i da je to odlučilo meč u prvom kolu turnira u Dubaiju.

Beta/AP Beta/AP

- Još tražim ritam na terenu, ali uspeo sam da budem mentalno čvrst. Bio sam strpljiv u razmenama udaraca, znao sam da su mi šanse da osvojim poen veće što je poen duži. On je veoma dopadljiv i agresivan teniser.

Odlično je servirao u prvom setu, ali iskoristio sam svoju priliku. Znao sam da imam šansu kada mu je opao procenat prvog servisa, uzeo sam mnogo poena na njegov drugi servis.

Mislim da je to odlučilo meč, iako moj servis nije bio na potrebnom nivou i nadam se da će biti bolje u sledećem duelu - dodao je Đoković posle pobede 6:4, 6:4.

Sa Andrejem Golubjevom, protivnikom u drugoj rundi, Novak je igrao tri puta i ni u jednom setu nije izgubio više od četiri gema.

Iako je sada van Top 100, Kazahstanac je pre pet godina bio 33. teniser sveta i u karijeri je uzeo jedan trofej – Hamburg 2010. godine.

Đoković u Dubaiju juri svoju petu titulu – slavio je 2009, 2010, 2011. i 2013. godine.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: