Đorđević: Ne zovite me na dva minuta

Nacionalni sport - Četvrtak 20.11.2014 - 13:37

Srpski napadač Filip Đorđević rekao je italijanskim medijima da se nije definitivno oprostio od igranja u nacionalnom timu.

Starsport Starsport

Napadač Lacija odbio je da uđe u finišu prijateljske utakmice u Grčkoj, koju je Srbija dobila rezultatom 2:0.

Đorđević je ove sezone postigao šest golova na 11 utakmica u dresu rimskog kluba.

- Nisam rekao zbogom reprezentaciji, ali neću da idem tamo samo da bi odigrao dva minuta u prijateljskoj utakmici - rekao je Đorđević za Skaj sport Italija.

Đorđević je na 14 utakmica u dresu reprezentacije postigao četiri gola. On je istakao da Srbija još uvek može da se plasira na EURO 2016.

- Incidenti na meču protiv Albanije nisu lepa strana fudbala, ali za sve nas je ta priča završena. Želimo da ispravimo greške sa starta kvalifikacija i odemo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj - rekao je Đorđević.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde otkrio je i ko mu je bio omiljeni napadač.

- Omiljeni napadač? Krespo, ali voleo sam i Kaku. Ja sam na početku karijere igrao u sredini kao i on, ali onda sam porastao, počeo sam dobro da igram glavom, pa su mi treneri promenili poziciju - kaže Đorđević.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: