Đorđević: Zlato je cilj na EP

Nacionalni sport - Četvrtak 13.11.2014 - 11:44

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je cilj reprezentacije da na narednom Evropskom prvenstvu osvoji zlatnu medalju.

Foto: Beta / AP Foto: Beta / AP

On je naveo da  koristi tu priliku da njegovi saradnici čuju da ih čeka veliki rad i veliki cilj, a to je zlatna medalja.

- Cilj na Evropskom prvenstvu je zlatna medalja. Sanjaj na veliko, radi puno i ostani skroman - rekao je Đorđević na privrednoj konferenciji Rajfajzen banke u Beogradu.

Govoreći o svom radu, Đorđević je rekao da su i košarkaši i on uvek ponosni kada obuku dres sa državnim grbom i kada pre utakmice slušaju himnu Srbije.

- Ponosni smo kada slušamo himnu. Malo je falilo da je slušamo i posle finala (Svetskog prvenstva), što bi znacilo da se vraćamo sa zlatnom medaljom -  rekao je selektor Srbije.

Košarkaška reprezentacija Srbije je na Svetskom prvenstvu u Španiji osvojila srebrnu medalju, pošto je u finalu izgubila od selekcije SAD.

Evropsko prvenstvo 2015. godine održaće se od 5. do 20. septembra u Nemačkoj, Hrvatskoj, Letoniji i Francuskoj.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: