Dornelas plakao, van terena tri nedelje

Nacionalni sport - Ponedeljak 06.07.2015 - 07:59

Novi fudbaler Partizana Fabrisio Dornelas zbog povrede će sa terena odsustvovati tri nedelje, prenose Večernji novosti.

Dornelas će propustiti i prvi meč kvalifikacija. Foto: partizan.rs Dornelas će propustiti i prvi meč kvalifikacija. Foto: partizan.rs

To znači da će on propustiti prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa ekipom Dila Gori.

Brazilac je povredio zadnju ložu u prijateljskom meču sa Terekom na pripremama u Sloveniji, zbog čega je odmah morao u Beograd na preglede.

"Povreda Fabrisija je za nas veliki peh. Taman se navikao, progovorio... Došao je i Abubakar, koji zna portugalski. Plakao je u svlačionici, nikad nije imao takvu povredu. Nadamo se najboljem, ne verujem da će odsustvovati više od tri sedmice", rekao je strateg crno-belih Zoran Milinković, a prenose Novosti.

Samo nekoliko sati pre povrede Dornelasa Partizan je ostao bez iskusnog slovenačkog defanzivca Branka Ilića. Milinković smatra da te dve priče ne bi ni na koji način trebalo povezivati.

"Branko Ilić je dobio jako dobru ponudu iz Kazahstana. To je jedini razlog njegovog odlaska. Stav mu je bio da ode, baš kao nedavno i Nikole Drinčića", objasnio je trener Partizana.

Za razliku od defanzive koja je neplanirano ušla u velike probleme, ofanziva je i protiv Tereka položila ispit.

“Samo da u formi bude Umaru. Malo zaostaje, ali biće sigurno veliko pojačanje. Kod penala koji je prethodio golu, on i Božinov su pokazali ogroman kvalitet”, zaključio je Milinković.

Iako je bilo planirano da u sredu poslednjeg dana priprema na Pohorju crno-beli odigraju dve utakmice, u nedeljuje otpala prepodnevna provera sa nižerazrednim Kovinarom.

Razlog za otkazivanje meča je činjenica da stručni štab crno-belih ne želi da dođe u situaciju da nema dovoljan broj igrača na raspolaganju za mnogo značajniju popodnevnu proveru protiv mađarskog prvoligaša.

B92, OK Radio,Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: