Dragosavljević: Dokazao da sam najbolji

Nacionalni sport - Ponedeljak 27.07.2015 - 09:37

Kajakaš Marko Dragosavljević rekao je posle osvojene zlatne medalje na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore da nije imao pravog rivala.

Naredni cilj, plasman na OI. Foto: Kajakaški savez Srbije. Naredni cilj, plasman na OI. Foto: Kajakaški savez Srbije.

Takođe, on je istakao i da mu je naredni cilj plasman na Olimpijske igre u Riju 2016. godine.

- Imao sam malo lošiji start zbog bočnog vetra i to mi je predstavljalo mali problem u prvih 100 metara. Kada sam ušao u ritam, podigao broj zaveslaja, sve je došlo na svoje. Realno nisam imao ovde ozbiljnu konkurenciju. Osvojena medalja mi je i najveći uspeh u karijeri kada su u pitanju moji vršnjaci. Potvrdio sam da sam najbolji - rekao je Dragosavljević.

Šampion Evrope će se uskoro takmičiti na prvenstvu sveta u Milanu (19-23. avgusta), koje su kvalifikacione za Rio.

- Sledeći cilj je Milano i medalja na Svetskom prvenstvu koja mi nedostaje. Nadam se da ću za ovo vreme koje je ostalo do odlaska u Milano još pojačati formu i nadam se pobedničkom postolju što bi i znacilo odlazak u Rio - zaključio je Dragosavljević.

Dragosavljević je osvojio je titulu prvaka sveta u kajaku jednosedu na 200 metara na šampionatu sveta za seniore do 23 godine vremenom od 35 sekundi, ispred Nemca Feliksa Keniga i Mađara Balaža Birkaša.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: