Drulović: Katastrofa propustiti EP

Nacionalni sport - Utorak 11.03.2014 - 00:46

Privremeni selektor reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović je za B92 rekao da je nacionalni tim na pravom putu posle pobede nad Irskom.

Starsport Starsport

Drulović je na klupi seniorskog sastava „Orlova“ debitovao pobedom u duelu sa Republikom Irskom u Dablinu rezultatom 2:1.

- Ja sam na ovoj funkciji i radim maksimalno profesionalno svoj posao, ponašam se kao da ću ostati do kraja kvalifikacija, bitno je da smo pobedom počeli ovu godinu i da smo na pravom putu - rekao je Drulović.

Selektor mlade reprezentacije, koja je aktuelni šampion Evrope, smatra da seniorski tim ima veoma kvalitetnu bazu igrača.

- U ovom trenutku konkurencija je veoma jaka, nedostajali su igrači koji su bili u mladoj reprezentaciji, a i pored toga ima još zanimljivih fudbalera.

Imamo dobru bazu, imamo igrače koji su nosioci timova u najjačim evropskim ligama i nadam se da će sa dobrom igrom nastaviti i u reprezentaciji - naveo je Drulović.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: