EL: Erceg ukrao pobedu Zvezdi!

Nacionalni sport - Subota 22.11.2014 - 07:45

Košarkaši Crvene zvezde u neverovatnom meču izgubili su od Galatasaraja u Istanbulu posle dva produžetka sa 110:103. Obe ekipe sada imaj

Starsport Starsport

Obe ekipe sada imaju skor 3-3, ali su crveno-beli u prednosti jer su uspeli da slave kod kuće sa većom razlikom (76:68).

Ekipa Dejana Radonjića odigrala je izvanredan meč – domaći su u prvom poluvremenu vodili i sa devet poena razlike, ali se Zvezda držala u igri i posle 20 minuta zaostajala je pet poena razlike najviše zahvaljujući izvanrednom Mitroviću.

Usledila je briljantna odbrana gostiju u trećoj četvrtini koja je počela serijom 14-0 na krilima Kalinića. Domaći su se vratili u meč, a u završnici je Kalinić pogodio dve veoma važne trojke.

Činilo se da će one biti i presudne, pošto je Zvezda sa prednošću ušla u penal-završnicu – međutim, Vilijams je pri vođstvu 79:77 bio polovično precizan i tako je ostavio Galatasaraj na jednom posedu zaostatka.

Arslan i Marjanović razmenili su po dva penala, Galatasaraj nije imao tajm aut, krenuo je u poslednji napad, a Erceg je sa više od devet metara jednom rukom pogodio za produžetak.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: