Gaćinović: Da opravdam poverenje

Nacionalni sport - Utorak 21.03.2017 - 08:07

Novo ime na spisku A reprezentativaca od juče je i Mijat Gaćinović, prvotimac Ajntrahta i član zlatne generacije sa Novog Zelanda.

Debitant u A reprezentaciji: Mijat Gaćinović FOTO: eintracht.de Debitant u A reprezentaciji: Mijat Gaćinović FOTO: eintracht.de

Selektor Slavoljub Muslin pratio je njegove igre u Nemačkoj i siguran je da može da pomogne i najboljoj selekciji na putu za Rusiju.

- Uvek sam se trudio da zaslužim poziv. Na meni je sada da to opravda, hvala selektoru Muslinu što me je uvrstio na spisak – istakao je Mijat Gaćinović.

Da li ćete imati problem da se uklopite u A reprezentaciju?

- Dosta igrača već znam, sa nekima sam igrao zajedno, protiv nekih sam igrao. Neće mi biti teško da se adaptiram.

Koliko poznajete reprezentaciju Gruzije?

 - Očekuje nas jako teško gostovanje, Gruzija je osvojila manje bodova nego što je zaslužila, a na nama je da pokažemo da smo kvalitetniji – zaključio je Gaćinović.

Debitant u A reprezentaciji Srbije odigrao je ove sezone 24 utakmice za Ajntraht, a za njega su ove zime bili zainteresovani mnogi evropski klubovi, među njima se izdvojila Valensija.

Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: