Grbić: Poništen mi je čist gol

Nacionalni sport - Subota 28.02.2015 - 23:40

Napadač Partizana Petar Grbić ocenio je da je njegova ekipa oštećena u remiju bez golova protiv Radničkog iz Niša u Humskoj.

StarSport StarSport

- Neverovatno je da je utakmica produžena samo pet minuta, kada je bilo svih šest izmena, a njihov povredjeni igrač ležao je na terenu šest-sedam minuta pre nego što je izašao... Poništen nam je čist gol...pošto sam video dvojicu igrača na gol liniji. Kada se završila utakmica rekli su mi da gol nije bio sporan - rekao je Grbić.

Radnički je u Beogradu odigrao bez golova protiv Partizana u utakmici 17. kola Super lige Srbije, a Partizanu je u 72. minutu poništen gol Petra Grbića zbog ofsajda u kom se nalazio Nemanja Kojić.

- Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prošle sezone, nema potrebe da to obrazlažem, svi koji prate srpski fudbal znaju na šta mislim - dodao je Grbić.

Posle 17 kola Partizan je prvi na tabeli sa 40 bodova, prvi pratilac Čukarički ima 34 boda, a aktuelni šampion Crvena zvezda 33 i meč manje. Zvezda u nedelju od 15 časova igra u Jagodini.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: