Ilić o Ćiriću: Kuda ovo vodi?

Nacionalni sport - Utorak 24.02.2015 - 11:35

Kapiten Partizana Saša Ilić razočaran je ekspresnim odlaskom Dragana Ćirića sa mesta sportskog direktora crno-belih.

StarSport StarSport

Ćirić je razočaran srpskim fudbalom koji "vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica", samo dva meseca po povratku u Humsku naputio Partizan.

- Ćirić je zaslužio više poštvanja. Bio je veliki igrač, poznaje fudbal, idol je navijača i iznad svega mnogo voli klub. Nisam više ni sam pametan kuda sve ovo vodi, hoćemo li se konačno dozvati pameti- rekao je Ilić.

Ilić je istakao da ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u Partizanu koji kao veliki klub to ne bi smeo da dozvoli.

- Veoma sam zatečen odlakom Dragan Ćirića iz Partizana, verovao sam da se sa praksom "trošenja" velikih klupskih imena prestalo, ali izgleda da se neke stvari ne menjaju. Znam Ćirića dugi niz godina, još iz omladinskih kategorija, kasnije smo zajedno igrali i u prvom timu, a izuzetno dobro ga poznajem i kao osobu i odgovorno tvrdim da se radi o jednom od najispravnijih ljudi koje sam u životu upoznao.

Zato mi je izuzetno krivo što se sve ovo događa, Partizan je veliki klub i neke greške iz prošlosti ne bi smele da nam se ponavljaju. To zaista ničemu ne vodi! - istakao je Saša Ilić u izjavi za "Sport".

B92, SPORT, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: