Janković: Očekujem pobedu Zvezde

Nacionalni sport - Sreda 23.04.2014 - 14:38

Srpski fudbaler Boško Janković izjavio je da očekuje pobedu Crvene zvezde u predstojećem "večitom" derbiju sa Partizanom koji se igra u subotu.

Starsport Starsport

"Crveno-beli" u ovaj duel ulaze sa ogromnih šest poena prednosti i pobedom bi praktično osigurali šampionsku titulu, prvi put posle sedam godina. Vezista Verone je ubeđen u uspeh svog nekadašnjeg kluba.

- Naravno da očekujem pobedu Zvezde jer je u poslednje vreme pokazala da zna da igra dobar fudbal i mislim da će u ovom derbiju stići do pobede - rekao je Janković.

Janković je tokom karijere igrao na ukupno pet derbija i iz njih je izašao neporažen – dve pobede i tri remija.

Svoju veliku ljubav prema Crvenoj zvezdi, 30-godišnji fudbaler pokazao je i svojom novom tetovažom. Janković je na svojoj levoj ruci istetovirao spartanskog vojnika koji drži koplje na čijem se vrhu nalazi grb Crvene zvezde, dok se u pozadini nalaze Beogradski pobednik i ušće Save i Dunava.

- Ova tetovaža ima ličnu simboliku i označava moj život, a veliki deo mog života je i Crvena zvezda u kojoj sam proveo 15 godina i gde sam naučio da igram fudbal. Ona će uvek biti u mom srcu i ovo je jedan od načina da to iskažem - rekao je Janković za B92.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: