Jelača i Ranđelović najbolji

Nacionalni sport - Sreda 04.03.2015 - 13:04

Atletičarka Tatjana Jelača i vaterpolista Sava Ranđelović proglašeni su na proslavi 70. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda za najbolje sportiste.

vkcrvenazvezda.rs vkcrvenazvezda.rs

Jelača je na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja i oborila nacionalni rekord hicem od 64,21 metra, dok je Ranđelović sa Zvezdom osvojio "duplu krunu".

Proslava jubilarnog rođendana održana je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić“, a za najbolji tim proglašen je džudo klub, dok je najbolji trener Dejan Savić, trener vaterpolista i selektor reprezentacije Srbije.

Specijalna priznanja pripala su fudbalskom klubu, koji je posle šest godina osvojio titulu prvaka Srbije, i treneru košarkaša Dejanu Radonjiću. Radonjić je predvodio Zvezdu do prvog plasmana u Top 16 fazu Evrolige i odbrane trofeja u Kupu Radovija Koraća.

Specijalna priznanja pripala su i vaterpolistkinjama, teniserima i odbojkašima Zvezde.

Nagradu za životno delo dobili su Aleksandar Škanata i Zoran Čivija Kovačić.

Sportsko društvo Crvena zvezda trenutno ima sekcije u skoro 30 sportova, a najveći uspeh ’crveno-beli’ ostvarili su 1991. godine kada je fudbalski klub osvajio Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup.
 

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: