Kafana važnija od reprezentacije

Nacionalni sport - Ponedeljak 16.11.2015 - 09:44

Iza izjave Nemanje Matića da ide iz selekcije ako se nešto ne promeni, stoje konkretne stvari. Od 22 igrača sa Ćurčićevog spiska, samo sedmorica se vratili čarterom FSS iz Ostrave, dok su ostali stigli privatnim avionom.

Vreme za razmišljanje do sledećeg okupljanja, do marta; Foto: ilustracija/Getty Vreme za razmišljanje do sledećeg okupljanja, do marta; Foto: ilustracija/Getty

Grupa reprezentativaca, koja je u petak veče požurila da što pre napusti poprište na kojem je Srbija doživela najteži poraz od kada se reprezentacija takmiči pod tim imenom (4:1), platila je 6.000 evra da se brže, bolje vrati u Beograd.

Bar jedan igrač iz ove grupe, sa manjim stažom u A selekciji, sa jedva desetak utakmica, bio je odmah iza ponoći u Beogradu i sa piste aerodroma požurio u jednu poznatu beogradsku kafanu.

Oni koji su jedini ispoštovali proceduru i vratili se čarterom FSS-a su Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Uroš Spajić, Filip Mladenović, Aleksandar Katai, Marko Petković, Damir Kahriman.

Takođe, Marko Dmitrović (Alkorkon), Filip Kostić (Štutgart) i Stefan Mitrović (Gent) direktno iz Češke su se vratili u svoje klubove zbog obaveza.

Naši fudbaleri su neslavno završili godinu, kao i kvalifikacije za EURO2016, a do narednog okupljanja, tek u martu, imaće dovoljno vremena da razmisle u o svemu.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: