Karadžiću sumnjiv duel OFK - Spartak

Nacionalni sport - Ponedeljak 28.09.2015 - 10:29

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je za 'Večernje novosti' da je i za njega duel OFK Beograd – Spartak 'sumnjiv'.

Savez će raspravljati o dešavanjima na Karaburmi; Foto: Srđan Suki/Epa Savez će raspravljati o dešavanjima na Karaburmi; Foto: Srđan Suki/Epa

Ekipa sa Karaburme prekinula je niz od pet mečeva bez pobede i savladala Subotičane sa 2:0.

"I ja kao i ostali delovi fudbalske javnosti sumnjam da je utakmica bila problematična.

Već tokom dana će svi nadležni organi u Savezu raspravljati o dešavanjima na Karaburmi, pa ćemo shodno tome vući dalje poteze", rekao je Karadžić za 'Novosti' i dodao:

"Upravo zbog takvih stvari, glasina i pojava dešava se da te klubove niko ne želi da gleda.

Dogodi se ovakva utakmica kao što je bila subotnja, a u tim klubovima se kasnije čude zašto nemaju više od 100 ljudi na tribinama.

Pa, valjda je jasno zašto to niko ne želi da gleda".

U međuvremenu, Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", rekao je za Sport da je dobio poruke da je meč OFK Beograd – Spartak namešten.

"Imamo već u dužem vremenskom periodu iste klubove koji se pominju, ali je naš ključni problem to što ne možemo da pribavimo nikakve dokaze kojima bi se potkrepile te sumnje", zaključio je Karadžić za 'Novosti'.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: