Kleo: Uvek bih se vratio u Partizan

Nacionalni sport - Nedelja 14.12.2014 - 23:09

Brazilac Kleverson Kordova Kleo kaže u intervjuu za "Večernje novosti" da se rado seća perioda provedenog u Partizanu, kao i da bi se vratio u Humsku.

StarSport StarSport

- Ima ona pesma "Oooo, Kleo Srbine". Uskoro će u Brazilu emitovati jednu emisiju o meni. Rekao sam im da obavezno stave snimke iz Beograda, kad mi "grobari" pevaju. Uhvati me nekad nostalgija, pustim to na internetu i pričam sinu o vremenu u Partizanu, da ne zaboravi - rekao je Kleo.

Brazilac kaže da bi rado ponovo obukao dres Partizana.

- Osećam posebnu ljubav prema Partizanu jer sam tamo toplo dočekan. Ljudi u Beogradu su me sjajno primili, toga nema u Kini, Japanu, pa ni u Brazilu. Zato bih se uvek vratio među crno-bele, ali ne mogu sam da se pozivam i da se reklamiram - kaže Kleo.

Sa druge strane, Brazilca ne vežu lepe uspomene za Crvenu zvezdu, klub iz kojeg je prešao u crno-bele – nedavno je u jednom intervjuu rekao da su navijači tukli igrače.

- Samo sam naveo činjenice. Generalno, stanje je bilo veoma loše. Igrači su me dobro prihvatili, ali u klubu stvari nisu funcionisale kako treba. Nemam loša osećanja prema Zvezdi. Čak sam do nekog vremena održavao kontakt sa golmanom Sašom Stamenkovićem - kaže Brazilac za Novosti.

Kleo, koji trenutno igra za Atletiko Paranense, za Partizan je dao 40 golova na 63 utakmice u periodu od leta 2009. do februara 2011. godine.

VEČERNJE NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: