Konačna odluka - prekinut meč

Nacionalni sport - Utorak 14.10.2014 - 21:49

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je zbog opšteg meteža na terenu, tuče i uletanja nekoliko navijača nakon skandalozne provokacije albanskih navijača.

BETA/AP BETA/AP

Fudbalski savez Srbije i delegati UEFA saglasili su se da meč bude nastavljen, ali, nezvanično, reprezentacija Albanije nije želela da se vrati ako se ne isprazne tribine.

U 42. minutu nad stadionom se pojavio "dron" koji je nosio albansku zastavu sa porukom na kojoj je bila mapa velike Albanije. Sudija je prekinuo meč, zastavu je uhvatio Stefan Mitrović, a nekoliko igrača Albanije prišlo je i započelo sukob.

Stvari su se uskomešale na terenu, neki navijači su uleteli na teren, a sudija Martin Etkinson je pokazao igračima da odu u svlačionicu. Nekoliko navijača koji su ušli u teren napali su Albance dok su bežali u tunel.

Srbija (4-2-3-1): Stojković – Ivanović, Kolarov, Nastasić, Mitrović – Matić, Gudelj – Đuričić, Tošić, Tadić – Lazović.

Albanija (4-1-4-1): Beriša – Hisaj, Agoli, Cana Mavraj – Kukelji – Ljilja, Ljenjani, Džaka, Abraši – Baljaj.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: