Košarkaši Zvezde pretili štrajkom?

Nacionalni sport - Četvrtak 27.04.2017 - 08:41

Izgleda da nije sve tako sjajno ni u aktuelnom šampionu države.

U toku blistave sezone primili tri i po plate FOTO: M. Metlaš U toku blistave sezone primili tri i po plate FOTO: M. Metlaš

Crvena zvezda igra sjajnu sezonu, osvojili su Kup Srbije i ABA ligu, a pored toga su uspeli da budu ravnopravan konkurent za plasman u Top 8 Evrolige, ali im je taj plasman izmakao za dlaku.

Ipak, izgleda da nije sve tako sjajno kao što izgleda.

Kako saznaje "Informer", košarkaši Crvene zvezde su ove sezone primili svega tri i po plate, dok je Dejan Radonjić dobio samo jednu i upravo zbog toga bilo je i pretnji štrajkom!

Pomenuti list navodi i da je poslednja plata bila u petak kada je Evroliga za bonuse u tom takmičenju uplatila našem šampionu pola miliona evra.

Pored svega pomenutog, navodi se i da je Dejan Radonjić taj koji je uspeo da igrače nagovori da ne pokrenu štrajk.

Setimo se reči Nebojše Čovića koji je nakon osvajanja ABA lige istakao da država treba više da podrži Crvenu zvezdu jer je situacija veoma teška u ovom klubu u ovom trenutku.
 

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: