Košarkašice: Naoštrene smo za finale

Nacionalni sport - Nedelja 28.06.2015 - 08:38

Košarkašica Srbije Jelena Milovanović rekla je da će njena ekipa u finalnu utakmicu Evropskog prvenstva protiv Francuske ući rasterećeno.

Foto Beta/Aniko Kovacs/MTI via AP Foto Beta/Aniko Kovacs/MTI via AP

Milovanovićeva je istakla da su ona i njene saigračice svesne da uz najbolju igru niko ne može da im se suprotstavi.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju igra finalni meč Evropskog prenstva u Budimpešti protiv Francuske.

"U finale ulazimo totalno rasterećeno. Ispunile smo očekivanja, osvojile smo medalju za našu Srbiju, ali zašto bismo stale sad. Videle smo da ako odigramo maksimalno angažovano u našem prepoznatljivom stilu da onda niko ne može da nam se suprotstavi", rekla je Milovanovićeva.

Krilni centar Srbije Sonja Petrović kazala je da će sve reprezetativke biti "naoštrene" za finale, uz želju da od prvog minuta nametnu njihov stil igre.

"Još nismo svesne uspeha koji smo postigle. Možda je tako i bolje jer ćemo biti naoštrenije za finale. Za protivnika imamo jak tim koji je uvek u vrhu. Znamo njihov stil, koji je drugačiji od našeg. Uspele su Španjolke da uvedu u svoj ritam i to je nešto što ne smemo da dozvolimo da urade i nama. Cilj nam je da idemo do kraja, da damo sve od sebe, pa da vidimo za koliko će to biti dovoljno", dodala je Petrovićeva.

Finalni meč Evropskog prvenstva između Srbije i Francuska igra se u nedelju u Budimpešti od 19.00.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: