Kragujevčanin u Real Madridu

Nacionalni sport - Ponedeljak 30.06.2014 - 14:47

Mladi srpski košarkaš Mihailo Jovičić karijeru će da nastavi u madridskom Realu, prenosi kragujevački portal "Ritam grada".

Ilustracija Ilustracija

Jovičić ima samo 15 godina, karijeru je počeo u KK Foka gde je zablistao na finalom turniru pionirske lige Srbije beleživši u proseku 25,6 poena, 6.8 skokova i 5 asistencija protiv "večitih".

Madriđani su za Jovičića rekli da je "fizički i tehnički nadaren, brz, inteligentan, dobro rukuje loptom i odličan je u odbrani. On je jedan od najozbiljnijih balkanskih košarkaških protencijala".

- Zahvaljujemo se Mihailu, jer je njegov doprinos našem razvoju i osvajanju mnogih priznanja bio veoma veliki. Nadamo se i očekujemo njegovu dobru košarkašku karijeru - rekao je Srećko Otović, predsednik SK Foka.

Jovičić će se u Realu priključiti nekim od najvećih košarkaških talenata, poput Slovenca Luke Dončića i Španaca Akoidana MekKartija i Franciska Salvadora, takođe rođenim 1999. godine.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: