Krka prva srušila Zvezdu u ABA ligi

Nacionalni sport - Nedelja 08.02.2015 - 23:03

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz u ABA ligi ove sezone, pošto su izgubili na gostovanju Krki sa 77:67 u 21. kolu regionalnog takmičenja.

KK Krka/Drago Perko/kosarka.si KK Krka/Drago Perko/kosarka.si

"Crveno-beli" su, bez sumnje, odigrali svoju najlošiju utakmicu u ABA ligi ove sezone, pravili su početničke greške i sve vreme bili u zaostatku.

Igrači Krke su, s druge strane, odigrali odlično, koristili su greške gostiju i na kraju zasluženo proslavili 11. trijumf ove sezone i ujedno prekinuli rekordni niz beogradskog kluba od 20 uzastopnih trijumfa u ABA ligi.

Utakmicu pred 2.000 ljudi u Novom Mestu obeležila su i dva isključenja u redovima Crvene zvezde, pošto su po dve tehničke greške zaradili Branko Lazić i trener Dejan Radonjić.

Lazić je isključen u trećoj četvrtini, a Radonjić na početku poslednjeg perioda, pa je tim u poslednjih devet minuta vodio Velibor Radović.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: