Krstajić pred žreb: Hoću Ruse

Nacionalni sport - Petak 17.11.2017 - 08:15

Šta ćete lepše od ovakvog scenarija. Dve prijateljske zemlje sa tako neraskidivim istorijskim, ali u novije vreme i fudbalskim vezama – kaže vršilac dužnosti selektora Srbije

Krstajič ima samo jednu želju FOTO: glassrpske.com Krstajič ima samo jednu želju FOTO: glassrpske.com

Srbija se vratila iz Kine i Južne Koreje, ali fudbalska reprezentacija već mesec dana misli na 1. decembar i žreb u Moskvi.

U velelepnom Kremlju će tog dana biti izvučeno osam grupa sa po četiri ekipe, a u delegaciji FSS biće i aktuelni trener "orlova" Mladen Krstajić koji je juče, odmah po povratku sa azijske turneje, za "Novosti", otkrio želje:

- Idem na žreb u Moskvu i imam samo jednu želju. Da Srbija bude u grupi sa Rusijom, što bi bila prava poslastica za navijače obe reprezentacije.

Šta ćete lepše od ovakvog scenarija. Dve prijateljske zemlje sa tako neraskidivim istorijskim, ali u novije vreme i fudbalskim vezama, pa još u istoj grupi na Mundijalu.

Već treću nedelju ispred Krstajićevog imena i prezimena stoji ono "vršilac dužnosti" selektora Srbije.

Da li će i kada će biti izbrisana ova privremena funkcija, da li će Krstajić postati možda selektor "orlova" i neka slična pitanja nisu juče previše "dotakla" mladog stručnjaka.

- Ta pitanja i nisu za mene. Ona su za predsednika FSS Slavišu Kokezu i za direktora reprezentacije Gorana Bunjevčevića.

Meni je najvažnije da je reprezentacija Srbije bila veoma dobra na azijskoj turneji - zaključio je Krstajić koji je zatim osim Rusije poželeo još jednu južno-amer

Zanimljivo je da je Srbija jedina evropska reprezentacija koja se nalazi u četvrtom šeširu pred žreb za SP u Moskvi.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: