Lajoviću pretili smrću zbog poraza

Nacionalni sport - Petak 20.02.2015 - 23:17

Srpski teniser Dušan Lajović dobio je pretnje smrću poslednjih dana zbog svojih rezultata na turniru u Sao Paulu, odigranom prošle nedelje.

Beta/AP Photo/Osama Faisal Beta/AP Photo/Osama Faisal

Lajović je u najvećem brazilskom gradu prvo ostvario pobedu karijere protiv Fernanda Verdaska, a zatim je posle dva taj-brejka izgubio u četvrtfinalu od Luke Vanija.

Taj poraz Lajovića je žestoko iznervirao mnoge kladioničare širom sveta, pa je Lajović počeo da dobija razne pretnje na društvenim mrežama, koje su isle od psovki do pretnji smrću.

Jedna osoba iz Brazila je uz psovke spominjala “rusku mafiju i novac za klađenje”, jedan Čeh ga je nazvao, blago rečeno “velikim promašajem koji će da plati smrću za to”. Među njima se našao i jedan Hrvat koji mu je napisao da je “teniska neznalica” i slično.

Iako srpski teniser ne vodi lično stranicu na društvenoj mreži, do njega su stigle ove informacije, ali nije želeo previše da širi priču.

- Takve stvari se dešavaju, posle svakog meča ima tih kladioničara, ali zaista ne bih da komentarišem - rekao je Lajović za “Večernje novosti”.

B92, VEČERNJE NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: