Lalatović: Mogli smo voditi 2:0

Nacionalni sport - Nedelja 19.10.2014 - 07:42

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović uzrok poraza od Partizana u derbiju vidi u neiskustvu svog tima.

Starsport Starsport

Crveno-beli u u Humskoj igrali sa nekoliko omladinaca, a Luka Jović je sa 16 godina, devet meseci i 25 dana starosti bio najmlađu učesnik "večitog" derbija u istoriji.

- Imamo jako mlad tim, u derbiju je debitovao Jović sa 16 godina, Mihailo Ristić ima 17. Imali smo tri stopostotne šanse, morali smo da vodimo sa dva gola razlike, ali nismo uspeli da ih iskoristimo - rekao je Lalatović.

Veoma dobar derbi u Humskoj rešio je 13 minuta pre kraja Nikola Drinčić, sjajnim golom iz slobodnog udarca.

- Bili smo bolji u prvom poluvremenu, Partizan je u drugom preuzeo inicijativu, preskakali su igru i išli na (Danka) Lazovića i (Petra)

Škuletića, uspeli smo da se odbranimo, ali nismo uspeli da uspostavimo pas igru. Znali smo da Drinčić ima sjajan šut. Igrali smo protiv ekipe koja ne zna za poraz, imaju tim iz prošle sezone. Čestitam im na pobedi, okrećemo se sledećoj utakmici - rekao je Lalatović.

Njegov kolega Marko Nikolić smatra da Zvezda u drugom poluvremenu nije imala nijednu šansu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: