Lalatović: Ne razmišljam o smeni

Nacionalni sport - Ponedeljak 27.04.2015 - 21:59

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ne razmišlja o eventualnom odlasku sa klupe crveno-belih.

StarSport StarSport

Zvezda je u 148. večitom derbiju odigrala nerešeno (0:0) sa Partizanom, posle čega su pojedini srpski mediji preneli vest da bi Lalatovića na kraju sezone mogao da zameni iskusni Milorad Kosanović, koji sa uspehom vodi Novi Pazar.

- Mog prethodnika su smenjivali 50 puta, pa je ostao do kraja sezone. Ne razmišljam o tome. Znam da je pritisak u Crvenoj zvezdi ogroman, tako da na tu temu ne bih ništa pričao - rekao je Lalatović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Mladom treneru ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u junu, ali ima opciju produžetka saradnje na još dve godine.

- Pravimo planove za novu sezonu. Pitanje je samo da li ćemo je početi 14. ili 3. jula, što zavisi od toga da li ćemo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Kad sam dolazio u klub, niko od mene nije ultimativno zahtevao titulu nego promociju mladih igrača.

Mislim da je to donekle ispunjeno. Igrali su Rajković, Jovanović, Ristić, Luka Jović, a šansu u narednom periodu dobiće Avramovski i Marko Grujić - dodao je Lalatović.

Zvezda se nalazi na drugom mestu na tabeli sa pet bodova manje od Partizana, a u sredu u Novom Sadu gostuje kod Donjeg Srema u 25. kolu Superlige.

RTS

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: