Lazović za miran put na Ostrva

Nacionalni sport - Sreda 16.07.2014 - 06:43

Fudbaleri Partizana pobedom su startovali učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u prvoj utakmici drugog kola savladali su Torshavn sa 3:0.

Danko Lazović Danko Lazović

Srpski vicešampion je dominirao u celom toku meča, a gostujući tim je samo u prvih desetak minuta pokazao da može da bude opasan.

Utakmicu je obeležio Danko Lazović, postigao je dva gola, u 14. i 64. minutu, a u 71. je asistirao Škuletiću, koji je postavio konačan rezultat.

Farani su na početku pokazali da ih ne treba olako shvatati, već u prvom napadu fudbaleri Partizana su izgubili loptu, usledila je kontra, međutim kapiten Vojislav Stanković je klizećim startom otklonio opasnost.

To je bila incijalna kapisla fudbalerima Partizana da krenu u napad, a veliku šansu u trećem minutu propustio je Branislav Trajković, dok je u tom periodu Nikola Drinčić bio veoma opasan, pre svega iz prekida.

Mrežu gostiju “otključao“ je Lazović u 14. minutu, Drinčićev korner Grbić je prosledio do peterca, gde je napadač “crno-belih“ bio potpuno usamljen i bez većih problema se upisao u strelce.

Do kraja poluvremena viđeno je nekoliko dobrih prilika za Partizan, uglavnom su napadi išli preko desne strane i Miroslava Vulićevića, ali promene rezultata do velikog odmora nije bilo.

Nastavak je doneo još agresivniju igru srpskog vicešampiona, Danilo Pantić je pretio , aktivan je bio i Grbić, a gol je konačno “pao“ na početku drugog sata igre, centaršut Nemanje Petrovića je Škuletić prosledio do prečke, a na odbitak je reagovao Lazović i postigao svoj drugi gol.

Iskupljenje za propuštenje šanse Škuletiću je doneo 71. minut, Vulićevićev aut je stigao do Lazovića, a on je sjajnim dodavanjem poslao loptu pravo na glavu svom kolegi, koji je lako realizovao priliku i postavio konačnih 3:0.

Revanš meč na programu je 22. jula, na Farskim Ostrvima.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: