LE: Zvezdin dupli poraz od Kajrata

Nacionalni sport - Petak 10.07.2015 - 09:07

Fudbaleri Crvene zvezde završili su takmičenje u Evropi porazom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

 Fudbaleri Zvezde igrali bezidejno, ocenjuju komentatori. Foto: FK Crvena zvezda Fudbaleri Zvezde igrali bezidejno, ocenjuju komentatori. Foto: FK Crvena zvezda

Nakon poraza u Beogradu od 2:0, ekipa Miodraga Božovića izgubila je od Kajrata i u Kazahstanu rezultatom 2:1.

Crveno-beli su još jednom pokazali da nemaju šta da traže u Evropi, u 180 minuta protiv kazahstanskog predstavnika postigli su jedan gol iz jedanaesterca i možda je bolje što su već u prvom kolu završili nastup u Evropi.

Zvezda je delovala prilično bezidejno u Almatiju, imala je prividnu terensku inicijatvu, ali je golove, kao i u Beogradu, postizao Kajrat.

Sama činjenica da je ubedljivo najbolji pojedinac u sastavu Zvezde ponovo bio golman Predrag Rajković dovoljno govori o igri Beograđana.

Domaćin je slavio sa 2:1 golovima Islamhana i Kuata i tako sa ukupnih 4:1 apsolutno zasluženo prošao dalje. Jedini gol za Zvezdu u Almatiju postigao je Vukan Savićević sa penala pet minuta pre kraja.

U četvrtak nastupaju još dva srpska kluba, Čukarički dočekuje Domžale (prvi meč 1:0), a Vojvodina mađarski MTK (0:0). Oba meča igraju se od 20:30 časova.

Liga Evrope, kvalifikacije:
Kajrat – Crvena zvezda 2:1 (prvi meč 2:0)

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: